Kemer Belediyesi’nden Kapadokya’ya Gezi

Kültür gezileri kapsamında Kapadokya’ya gezi düzenleyen Kemer Belediyesi kültür gezilerine bir yenisini daha ekledi. Vatandaşların ülkenin tarihi ve kültürel yerlerini daha iyi tanıması, tarihi doku ve kültür bilincini oluşturmak amacıyla 18-20 Kasım tarihleri arası düzenlenen gezi kapsamında, 50 kişi Nevşehir’in peri bacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesi, çeşitli tarihi ve turistik mekanları gezdiler.

Kemer Belediyesi’ne müracaat eden vatandaşlar Kapadokya’yı gezme imkânı buldu. Gezi kapsamında vatandaşlar, Nevşehir başta olmak üzere, Ürgüp, Peri Bacaları, Ihlara Vadisi, Güvercinlik Vadisi, Avanos, Göreme, Üç Güzeller, Paşabağları, Uçhisar Kalesi, Çavuşin Köy kalıntıları, Asmalı Konak, O ağacın Altı gibi önemli mekanları gezme fırsatı buldular.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, düzenlenen kültür gezileriyle vatandaşlara ülkenin tarihi ve kültürel öneme sahip şehirlerini, kültür merkezlerini görme imkânı sunduklarını belirtirken sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak gezilerin devam edeceğini söyledi.
Gezinin sonunda vatandaşlar geziyi düzenleyen Kemer Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.