Kemer Belediyesinden Kan Bağışına Büyük Destek

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Semih Top ile belediye personeli Antalya Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak kan verdiler.
Antalya Kızılay Kan Merkezi´nin 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası yaşanan sıkıntı nedeniyle, aralıksız olarak sürdürdüğü Kan Toplama Bağış Kampanyası´na Kemer Belediyesi de katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Gül başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Daire Müdürleri ile Belediye personeli Aslanbucak Hizmet alanında gün boyu açık kalan stantta kan verdiler. Kan bağışı öncesinde tüm bağışçılar çeşitli testlerden geçirildiler. Kan vermesi uygun görülenler kampanyaya katıldılar.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, kan bağışının hayat kurtarabileceğine vurgu yaparak, “15 Temmuz’da kan vermenin önemini ülke bir kez daha yaşamıştır. Biz Kemer belediyesi olarak her üç ayda bir gelen Kan Bağış Ekibine katkıda bulunuyoruz. Kızılay ile görüştüklerinde 15 Temmuz’da stokların bittiğini bundan dolayı da görüşmemiz sonucunda Kemer belediyesi olarak Hizmet alanımızda böyle bir kampanya başlattık ve katkı sağlamak istedik. Bu katkıdan dolayı personeline de teşekkür eden Başkan Gül, inşallah bir daha böyle bir olay yaşamayız. Dedi