Kemer Belediyesi’nden Eğitime Destek

Sosyal belediyecilik çalışmalarını hız kesmeden devam eden Kemer Belediyesi okulların yeni eğitim yıla hazırlanmasına destek veriyor. Son olarak ilçede bulunan 2 okulun boya işleri yapıldı.

Sosyal belediyecilikte bir marka haline gelen Kemer Belediyesi, okulların yeni eğitim yılına hazırlanması konusunda da büyük bir destek veriyor. Kemer Anaokulu’nun iç mekânları belediye ekipleri tarafından boyanarak pırıl pırıl hale getirildi. Beldibi İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulu’nun binalarının boyama işleri de belediye ekipleri tarafından yapıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Eğitime destek konusunda her zaman göreve hazırız. Öğrencilerimize tablet ve bisiklet dağıtımına bu yıl da devam edeceğiz. Okullarımızın altyapısı, bakımı ve bahçe düzenlemesi gibi çalışmalar da ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Yeni eğitim yılı şimdiden hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

7- kemer anaokulu 6- kemer anaokulu (2) 5- beldibi 4- başkan gül 3- beldibi 2- kemer anaokulu 1- başkan gül öğrenciler