Kemer Belediyesi’nden Bir İlk Daha

Her bebeğe Atatürk tablosu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında bir yeniliğe daha imza atıldı. Ziyaret ettiği ailelere Büyük Önder Atatürk’ün tablosunu hediye eden Neşe Gül, “Bebeklerimiz bundan böyle Ata’mızın gölgesinde uyuyacak” dedi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında 2010 yılından bu yana 1.680 bebeğin ailesi ziyaret edildi. Bu yıl ise 245 yenidoğanın ailesi ile bir araya gelindi. Aileleri bizzat ziyaret eden Neşe Gül, Kemerli tüm bebeklere bir anne şefkati ile yaklaşarak, onların sağlığı ve ihtiyaçları ile de yakından ilgileniyor.

ATATÜRK TABLOSU SÜRPRİZİ
Büyük takdir toplayan Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında bir yeniliğe daha imza atıldı. Neşe Gül, yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyareti sırasında onlara Atatürk tablosu hediye ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bebeklerle ve çocuklarla çekilen fotoğraflarından oluşturulan “Atatürk ve Çocuk” temalı kolaj tablo ziyaret edilen tüm ailelere veriliyor. Son olarak İskender, Zeynep, Mert Meriç, Ozan, Erva ve Mehmet Amir bebeği ziyaret eden Neşe Gül, onlara bu anlamlı tabloyu hediye etti.

“BİZİM İÇİM BÜYÜK BİR GURUR”
7 yıldır sürdürdükleri projenin hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Neşe Gül, “Bugünden itibaren yeni doğan ziyaretlerimizde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu hediye ederek yine bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra odalarında Ata'mızın gölgesinde uyuyacak olan Kemer'imizin şanslı bebekleri hepiniz aramıza hoş geldiniz. Vatanımıza ve ailelerinize hayırlı evlatlar olmanız temennisiyle yüzünüz hep gülsün, bahtınız açık, geleceğiniz parlak olsun” dedi.