Kemer Belediyesi'nden Bayram Seferberliği

Kemer Belediyesi tüm birimleriyle bayram hazırlıklarını tamamladı. Çağdaş ve temiz Kemer için harekete geçen belediye birimleri; ilçenin 4 bir yanını köşe bucak temizliyor.

EKİPLER GÖREVDE

Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri görev alanlarındaki faaliyetlerine titizlikle devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü de bayram denetimleri için gerekli ekipleri oluştururken Sağlık İşleri Müdürlüğü bayram önlemlerini aldı.

ÇİFTE BAYRAM

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kemerimiz hem bayram tatiline, hem de Altın Nar Festivali'ne hazır. Festivalimizin bayramın üçüncü günü başlaması ile ilçemizde 9 gün boyunca çifte bayram yaşanacak. Hemşerilerimize, yerli ve yabancı misafirlerimize iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum" dedi.