Kemer Belediyesi’nden 14 Şubat Hediyesi

Kemer Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle binlerce vatandaşa çiçek dağıttı. Kemerliler bu jesti için Başkan Mustafa Gül’e çok teşekkür ettiler.

Kemer Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte yolda ve parklarda yürüyen vatandaşlara, esnafa, turizmcilere ve resmi kurumlarda çalışanlara binlerce karanfil dağıttı. Başka bir görev atandığı için Kemer'e veda ziyaretleri yapan Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan çiçek takdimi için teşekkür etti.
Bu anlamlı hediyeden çok mutlu olduklarını kaydeden Kemerliler, Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül’e ve ekibine teşekkür ettiler.

Tüm Kemer halkının 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hemşerilerimize böyle küçük bir sürpriz yapmak istedik. Tüm sevenlere sevdikleriyle birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1