KEMER BELEDİYESİ YAYLALARDA YAŞAYAN VATANDAŞLARA MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Kemer Belediyesi ekipleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla yaylalarda ikamet eden vatandaşlara maske dağıtıyor.
Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’in doğa harikası yaylalarında yaşayan vatandaşlara, pandemi dolayısıyla maske dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Kemer Belediyesinin koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında halkın ayağına kadar maske götürmeye devam ediyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezinde (ATASEM) Kemer Belediyesi tarafından el emeği ile üretilen maskeler, belediye ekipleri tarafından halka ulaştırılıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Zorlu geçen pandemi sürecinde halkımızın maske ihtiyacını karşılıyoruz. Kemer’in en güzel yaylalarında ikamet eden vatandaşlarımıza kendi atölyemizde diktiğimiz maskeler halkımıza ulaşıyor. Günlük yaklaşık 4 bin maske üretiyoruz. Halkımız sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralına uyarsa hep birlikte bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.