KEMER BELEDİYESİ, TARİHİNDE İLK DEFA YATIRIM TEŞVİK BELGESİ ALDI

Belediyemiz Fen İşleri Müdürü Baki Yalın’ın üstün gayretleriyle tarihinde ilk defa yatırım teşvik belgesi aldı.

Birim müdürümüz Baki Yalın’ın katkılarıyla belediyemize ait makine ve teçhizat alımlarında Katma Değer Vergisi (KDV) istisnasından faydalanmak üzere yatırım teşvik belgesi alındı.

Söz konusu teşvik belgesi 2019’un Kasım ayına ait yatırım teşvik belgeleri, Resmi Gazete’nin 31.12.2019 tarihli 5. mükerrer gazetesinde, Kemer Belediyesi 89. sırada yayımlandı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Kemer Belediyesi tarihinde ilk defa yatırım teşvik belgesi almıştır. Bu önemli belgenin alınmasına büyük emekleri olan Fen İşleri Müdürü Baki Yalın’ı kutluyorum. Belediye olarak tüm ekibimizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. İnşallah daha çok çalışarak daha güzel işler başaracağız. Bunlar daha başlangıç. Bizi izlemeye devam edin.” diye konuştu.

Üstün gayretlerinden dolayı birim müdürümüz Baki Yalın’a teşekkür ediyoruz.