Kemer Belediyesi Tanıtım İçin Roman ’ya da

Romanya'nın en büyük turizm fuarı 'TTR- Targul De Tursim Al Romaniei' 34. yılı 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında Romexpo fuar merkezinde kapılarını ziyaretçiler açtı.
Kemer Belediyesinin de katıldığı birçok ülkeden 25 katılımcının yer aldığı fuar 200 m2 alanda 20 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Aldığımız bilgilere göre geçtiğimiz yıllara kıyasla daha yüksek sayıda erken rezervasyonun yapıldığını, Kemer bölgesi yine en fazla ilgi gören destinasyon olduğu belirtti. Ayrıca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı fuarda 200 m2 alanda yer alıyor.
2017 yılı bugüne kadar geçen her yıldan bölgemiz için çok daha önemli olduğunu vurgulandı. Yeni sezon için tam bir mücadele yılı olarak belirlenirken. Bu yıl başta Türkiye ve Kemer Bölgemizi güvenli imajını arttırmak, kendimizi daha iyi anlatmak, Turizmde büyümek, tercih edilen bir destinasyon olmak uzun soluklu, planlı ve istikrarlı bir çalışmayı gerektiği belirtildi.