Kemer Belediyesi Sırbistan’da Kemeri Tanıtıyor

Kemer Belediyesi Avrupa pazarında bölge tanıtımına bir yenisine daha eklerken Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da, 39. Uluslararası Turizm Fuarına da katıldı.
Belgrad'da 56 farklı ülkeden bin 200'ün üzerinde katılımcının yer aldığı turizm fuarı, 26 Şubat'a kadar devam edecek.
2018 yılında fuarın partner ülkesi Türkiye olacağı söylenirken, Fuarın en büyük katılımcıları arasında yer alan Türkiye standının açılışına Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç ve Turizm ve Kültür Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın katıldı.
Avrupa da hemen hemen her fuara katılarak bölge tanıtımlarının altını çizen Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel; 2016 yılında yaşadığımız en büyük sıkıntı Rus turistin ülkemize gelmemesiydi. Gözlemlediğimiz kadarıyla 2017 yılı öyle olmayacak gibi görünüyor. Rus turistin tekrar ülkemize ve bölgemize dönmesini büyük bir heyecanla bekliyoruz. Önemli olan burada Avrupa pazarında bölgemizi en iyi şekilde tanıtarak Avrupalı turisti bölgemize çekebilmektir. Dedi
Kemer Standını Turizm ve Kültür Bakanlığı Tanıtım Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın ve Büyükelçi Dr. Tanju BİLGİÇ ziyarette bulunurken kendilerine Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel Kemer Belediye Başkanı Mustafa GÜL adına plaket taktim etti.