Kemer Belediyesi Öğrenci ve Velilere Davraz’da Stres Attırdı

Kemer Belediyesinin düzenlediği Kemer’li öğrenci ve aileleri yarıyıl yorgunluğunu Isparta’da Davraz Kayak Merkezi'nde attılar.
Kemer, Çamyuva, Beldibi, Göynük ve Tekirova’dan 60’a yakın öğrenci ve velileri ile birlikte 205 kişi Isparta’nın Davraz kayak merkezinde.
Gezide, aileler çocukları ile birlikte karın tadını çıkararak, kar topu oynayarak, kardan adam yaparak, kızakta kayarak ve telesiyeje binerek vakit geçirirken Kemer Belediye personelinin hazırladığı sucuk ekmek mangal keyfini de güzel havada tatmanın keyfini yaşadılar.

4 3 2 1-1 1