Kemer Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün başkanlığında, Meclis Üyelerinden Batur Işık’ın katılmadığı toplantı Göynük Hizmet binasında gerçekleştirildi.
Gündemin ikinci maddesi olan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan 2015 yılı Gelir ve Giderlerini inceleyen Denetim Komisyonunun hazırlamış olduğu raporla ilgili meclis bilgilendirildi.
Gündemin 4. Maddesinde yer alan Meclis Başkan Vekilliklerine Sedat Akan ve Aslı Bayar Ulukapı seçildi. Gündemin 5. Maddesinde yer alan Meclis Katip Üyeliklerine Ahmet Ali Güven, Özcan Çeliktaş ve yedek üyeliklere ise Cumali Afşin Sedat Akan seçildi. Gündemin 6. Maddesinde yer alan Encümen Üyelerinin seçilmesinde ise Aslı Bayar Ulukapı ve Recep Yılmaz seçildi. Gündemin 7’nci maddesinde yer alan İhtisas Komisyonlarına ise, Bütçe Komisyonuna, Recep Yılmaz, Cumali Afşin ve Yunus Nergis seçildi. İmar Komisyonuna, Ahmet Can, Recep Yılmaz ve Emine Canik seçilirken, Turizm Komisyonuna; Aslı Bayar Ulukapı, Sedat Akan ve Ramazan Aslancan seçildi.
Gündemin 8. Maddesinde yer alan 2015 yılı Belediye Başkanlığı Faaliyet Raporunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 9. Maddesinde yer alan Yeni Kemer Belediye Spor Kulübü Derneğinin dilekçe talebinin görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 10. Maddesinde yer alan Çamyuva Mahallesinde yapılacak olan Sahil düzenleme işinin yıllara sare olarak yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 11. Maddesinde yer alan 12-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak olan “Avrupa Başarı Ödülleri Kültür ve Ticaret Fuarı” ile 11-16 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılacak olan “Middle Fast Raod Show” fuarları için stant kiralanması ve her türlü fuar giderlerinin bütçeden karışlanması konusunun görüşülmesi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 12. Maddesinde yer alan Kemer Bölgesindeki sağlık düzeyinin yükseltilmesi amacıyla Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kemer Toplum Sağlığı Merkezi ile Kemer Belediyesi arasında protokol imzalanması konusunun görüşülmesi oy birliği kabul edildi. Gündemin 13. Maddesinde yer alan Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının 14 Mart 2016 tarihli Akaryakıt İstasyonlarında yaşanan sorunlar hakkındaki yazısının görüşülmesi o birliği ile kabul edildi. Gündemin 14. Maddesinde yer alan Kemer belediyesinin üyesi olduğu (BATAB) Batı Antalya Turizm Koruma ve Geliştirme Altyapı Hizmet Birliğinden ayrılma konusunun görüşülmesi oy birliği kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantı kararının alınmasından sonra meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 3 Mayıs Salı Saat 14.00 olarak belirlendi.