Kemer Belediyesi İkinci 23 Nisan Şenliğinde Büyük Coşku Yaşandı

BAŞKAN GÜL ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Kemer Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği büyük bir coşkuya sahne oldu.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül'ün ev sahipliğinde yapılan şenliğe Kemerli çocuklar adeta akın etti.
20 oyun grubunda doyasıya eğlenen çocuklar, palyaço, tahta bacak ve çizgi film kahramanları kostümlü animatörlerle birlikte gönüllerince bir gün geçirdiler.
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan'ın da ailesiyle birlikte katıldığı bu büyük şenlikte, Başkan Gül ve eşi Neşe Gül çocuklarla tek tek ilgilendi.
Şenlik boyunca çocuklara dondurma ve pamuk şekeri ikram edilirken uçurtma, hulahop, plastik top, balon gibi hediyelerde dağıtıldı.
Çeşitli yarışmalarla renklenen şenlik sabah 10,00'da başlayıp 18,00'e kadar devam etti.
Tüm çocukların bayramını kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Geçmişini unutanın geleceği de olmaz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza hediye ettiği bu TBMM'nin açılış gününü hiç unutmayacağız, unutturmayacağız. Çocuklarımızla buluştuğumuz bu şenlikte binlerce çocuğumuzu ebeveynleri ile birlikte ağırlamanın mutluluk ve onurunu yaşıyoruz. Şenliğimiz her geçen yıl daha da büyüyor. Bu yıl da çok güzel geçti. Hemşerilerimize armağan olsun. Tüm milletimizin bayramını bir kez daha kutlarken bizi bu bayramı hediye eden Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu topraklar için canını veren şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum" diye konuştu.