Kemer Belediyesi Güreşçileri Yeni Sezona Hazır

Onlar Kemer’in gururu Kemer Belediyesi Spor Kulübü Yağlı Güreş takımı sezon açılışı Başkan Mustafa Gül tarafından yapıldı.
Güreşçilere başarılar dileyen Gül, “ Sporcularımızı çok formda gördüm. Bu yıl da çok başarılı olacaklarını inanıyorum” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Spor Kulübü Yağlı Güreş takımının yeni sezon açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Gül’ü; Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Antrenör Uçar Dede, başpehlivanlar İsmail Erkal ve Emre Erkal, başaltı pehlivanlar Şahin Bilici ve Erkan Durmuş Altın, büyük orta boy pehlivanlar Hüseyin Yellice ve Mevlüt Köken ile küçük orta boy güreşçiler Yusuf Minta, Hasan Kuru, Gürkan Balcı ve Yusuf Yıldırım karşıladı.