KEMER BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURSLARI START ALIYOR

WhatsApp Image 2020-02-21 at 13.28.25

KEMER BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM KURSLARI START ALIYOR

Belediyemizin imkanları dahilinde çalışmaları tamamlanan Ahmet Erkal Destek Eğitim Merkezinde, ücretsiz olan üniversiteye hazırlık kursları 2 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Eğitimin söz konusu olduğu her yerde tüm imkanlarını kullanmak için hazır olan Başkanımız Necati Topaloğlu, hiçbir masraftan kaçınmayarak birçok eğitimcinin övgü ile söz ettiği destek eğitim kursu için çalışmaların tamamlandığını belirtti. Kemer’de yine bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanımız, “Biz bu yola ‘Eğitim varsa gelecek var’ parolamızla çıktık. Bugüne kadar eğitim alanında yaptıklarımıza ek olarak üniversiteye hazırlanan gençlerimize ücretsiz üniversite hazırlık kurslarına da başlıyoruz” diye ekledi.

Başkanımız Topaloğlu, sözlerine “Destek eğitim kursumuza kayıt yaptıran öğrencilerimizi velileriyle birlikte 2 Mart pazartesi günü saat 16.30’da Ahmet Erkal Destek Eğitim kursuna bekliyoruz” diye devam ederek, belediye hizmetleri dışında eğitim alanında belediyemizin yeni çalışmalarını Kemer halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

WhatsApp Image 2020-02-21 at 13.28.25 (2) WhatsApp Image 2020-02-21 at 13.28.25 (1) WhatsApp Image 2020-02-21 at 13.28.24