Kemer Belediyesi Berlin Fuarında

Dünyanın en önemli turizm Fuarlarından biri olan ITB Berlin Fuarı bu yıl 50. kez misafirlerine kapılarını açtı.
Kemer Belediyesi Bölgenin tanıtımı için (ITB Berlin) Fuarına çıkarma yaptı.
Bu yıl 50’nci kez kapılarını açan ITB Berlin Turizm Fuarı’na Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Nuray Minta, Meclis Üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Cumali Afşin ve KETOB yetkilileri ile birlikte fuara çıkartma yaptı.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açıklamada; bu sene bir çok ülkede katıldığımız fuarların yanı sıra Berlin fuarındayız. Türkiye ve Dünyanın gözdesi olan ilçemizi 180 civarında ülkenin katıldığı fuarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu farın önemine değinen Başkan Gül; Alman Ekonomisinin düzelmesi ve işsizlik oranın düşmesi, turizme yeni bir hareket getireceğini bekliyoruz geçtiğimiz yıl olduğu gibi. İnşallah bu fuarda Kemer hakkettiği tanıtım çabalarını fazlasıyla alır. Dedi
Ziyaretçilere kapılarını 50’nci kez ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı 09-13 Mart tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak. 180 civarında ülkenin katılım gösterdiği fuarda yaklaşık 10 binin üzerinde stant kurulacak.