Kemer Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Her geçen gün hizmetleri daha iyi yapabilme adına Kemer Belediyesi bünyesine 4 adet hizmet aracı daha ekledi.
Belediye hizmetleri için alınması daha önce planlanan ve çalışmalara büyük katkı sağlayacak olan iki binek araç, iki Adet Çift kabinli pikap ilgili müdürlüklere teslim edildi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada “Belediye olarak Beldibinden Çıralıya kadar hizmet götürüyoruz. Araç filomuz her geçen gün biraz daha zenginleşiyor ve güçleniyor. Yönetime geldiğimizden beri Kemer için en iyisini yapmak için çalıştık. Artık Belediyemiz kendi imkanlarıyla iş yapabilecek bir durumda. Yeni aldığımız araçlarla Kemerimize daha iyi hizmet vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçemize ve Belediyemize hayırlı olsun dedi.
Alınan araçlardan bir Adet Pikap Zabıta Müdürlüğüne, bir adet Binek Araç Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ve bir binek araç, bir Pikap ise Destek hizmetleri Müdürlüğüne teslim edildi.