Kemer Belediye Spor Yeşilköy Maçına Hazırlanıyor

Antalya 1'nci Amatör Küme 2. Grupta lider durumda olan Yeni Kemer Belediye Spor bu hafta sonu deplasmanda Yeşilköy Belediye Spor ile karışılacak.
Pazar günü Antalya Zeytinköy tesislerinde mutlak 3 puan için sahaya çıkacak Yeni Kemer Belediye Spor’da Eğe’nin dışında sakat ve cezalı futbolcu olmadığı bildirildi.
Kemer Belediyesi Çamyuva Tesisleri'nde takımın sorumlu Antrenörü Şevki Tural yönetimindeki antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken, istasyon koşuları, top kontrol ve pas çalışması ile devam etti. Minik kale maç ve taktik çalışmasının yer aldığı program değişmeli olarak uygulandı. Çalışma Tam sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Kemer Belediye Spora gönül vermiş taraftarın kendilerine destek vermesini isteyen Kulüp Başkanı Ömer Bilici “Pazar günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Grubumuzda zorlu rakiplerinden biri olan Yeşilköy deplasmanında takımımız 3 puan için mücadele edecek. Bugüne kadar iç sahada ve deplasmanda bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımız güzel bir hava yakaladı. Antalya’da oynanacak Yeşilköy deplasmanında taraftarımızın sesini duymak istiyoruz. Taraftarlarımızın türbinlerde oluşu futbolcunun gücüne güç katıyor. Kendisini yalnız hissetmeyen futbolcularımız golleri de ardı arkasına sıralıyor. Bu hafta da galip gelerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza güveniyoruz. Tüm Kemer sporlu taraftarını maça davet ediyoruz” dedi.
Öte yandan antrenmanı Kulüp yöneticileri Ali Taze ve Özay Nizam da izledi.