Kemer Belediye Spor Lideri Bekliyor

Pazar Günü ilk defa kendi sahasında Lider Korkuteli Belediye Sporu ağırlayacak olan puan cetvelinde 3. Sırada bulunan Kemer Belediye Spor çalışma temposunu artırdı.
Antalya Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kemer Belediyespor, kendi evinde karşılaşacağı Korkuteli Belediye spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Lara Sporu 1-0 yenen Antalya Süper Amatör Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Kemer Belediyespor, pazar günü karşılaşacağı Korkuteli spor maçının hazırlıklarını Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül) tesislerinde sürdürdü.
Hafif sakatlıkları bulunan Ali Baştürk ve Serkan'ın katılmadığı antrenmanda futbolcular açma germe, düz koşu ve ikiye bir pas yaptı. Antrenör Vedat Çetinkaya nezaretindeki çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Kulüp Başkanı Ömer Bilici de çalışmaları izledi.