Kemer Belediye Spor Galibiyeti Koruyamadı 2-3

Antalya Süper Amatör Küme Batı Grubunda mücadele eden Kemer Belediye Spor kendi evinde Demre Belediye Sporu ağırladı.
Tekirova Dr Fehmi Öncel Stadında oynan maçta maçın hakemliğini Şevket Şimşek, Fatih Çeltikçi ve Mehmet Otru üçlüsü yönetti.
Kemer belediye Spor kendi evinde oynadığı Demre Belediye Spor karşısında 2 defa öne geçmesine rağmen, konuk Demre Belediye önce beraberliği ardından da galibiyeti ulaşarak evine 3 puanla döndü. Maçı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediye Spor Kadın Bayan Futbol takımı ve çok sayıda seyirci izledi.
YER: Dr. Fehmi Öncel
HAKEMLER:Şevket Şimşek*, Fatih Çeltikçi **, Mehmet Otru**
KEMER BELEDİYE SPOR: İlkay**, Kemal** (Dakika 80 Ahmet**) , İzzet**, Semih**, Mazlum***, Yasin Yunus**,(Dakika 87 Yusuf*) Suat** (Dakika 70 Oğuzhan**), Serkan**, Sercan**, Doğancan**, Alı Baştürk***
DEMRE BELEDİYE SPOR: Remzi**, Yahya***, Muhammet**, Okan**, Fatih**, Ömer** (Dakika 65 Batuhan**) Emre Kök***, Feyyaz***, Samet****, Abdul Aziz*( Dakika 40 Abdullah**), Orhan** (Dakika 74 Mehmet***)