Kemer Belediye Çankaya Gençliğe Fark Attı 8-1

Türkiye Kadınlar 3’ncü Ligi 4 Grupta mücadele eden Kemer Belediye Spor Bayan Futbol Takımı Ankara, Çankaya Eğitim Gençlik Spor ile Kemer İlçe Stadında karşı karşıya geldi.
Antalya Bölgesinden Ramazan Bozkurt, Ramazan Kaya ve Sinan Yıldırım hakem üçlüsünün yönettiği maçta Kemer Belediye Spor misafir takım Çankaya Eğitim Gençlik Sporu 8-1 mağlup ederek taraftarından büyük alkış alırken maçı, Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül’de Şeref türbininden izleyerek futbolcularını ayakta alkışladı.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kemer Belediye Spor Futbol takımı türbinlere koşarak taraftarı ile galibiyeti kutladılar. Maçtan sonra Kulüp Başkanı Ömer Bilici Futbolculara bir tepsi baklava ikram ederken, Takımın kurulmasında büyük emeği olan yönetici Öğretmen Fatma İrban için ise öğretmenler günü dolaysıyla hem galibiyeti kutladılar hem de öğretmenlerine sürpriz yaparak yaş pastalı kutlama yaptılar.
Maça hızlı başlayan Kemer Belediye Spor 17. Dakikada Tuğba Tunç ile 1-0 öne geçti. 20. Dakikada ise Sara Ural yaklaşık 25 metreden sert şutu adeta 90’a takıldı 2-0. Misafir takımın tek golünü ise 28 Dakikada Gülden Erkoca attı 2-1. Maçın başlama düdüğü ile birlikte ataklarını arttıran Kemer belediye Spor günün başarılı ismi Canan Bacaksız ile durumu 3-1 yaptı. 45+1 de Dilara, 45+3’te ise yine Canan takımlarının gollerine atarak ilk 45 dakikayı 5-1 tamamladı.
İkinci 48 dakikada ise Canan kendisinin 3’ncü takımının ise 6’ncı golüne imza attı. 6-1 , 51 dakikada Tugba takımının 7 golüne imza atarken kapanış golünü ise Dilara yapı. 8-1
YER: Kemer İlçe Stadı
KEMER BELEDİYE SPOR: Sedef****, Gizem**** (Dakika 72 Zeliha**), Filiz ****, Merve****(Dakika 80 Ayşe Nur**), Sara****, Tuğba*****, Neriman*****, Dilara****, Canan*****, Leyla****, Rukan****(Dakika 70 Sabiha***)
ANKARA ÇANKAYA EĞİTİM VE GENÇLİK: Beyza**, Gülden**(Dakika 60 Badegül**) İremsu***, Şeyda ***, Hatice Tuğçe**, Begüm**, Berfin**(Dakika 70 Ayşe Nur**), Ece**, Dilay*(Dakika 46 Ayşegül **), Ebru**, Tuğçe Teke**
SARI KART : Şeyda (Çankaya)
Maçtan sonra bir açıklama yapan Kemer Belediye Spor Teknik sorumlusu Ayhan Süel, daha yeni bir takımız, mücadele ederek kazanıyoruz geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalya Demir Sporu da farklı mağlup ettik bu günde farklı bir galibiyet aldık futbolcularımı kutluyorum. Dedi
Takımın başarılı futbolcusu tek isteğinin Milli takımda oynamak istediğini söyleyen Canan Bacaksız, takım olarak daha yeniyiz bu sezon hedeflerinin ortalarda ileri ki yıllarda ise şampiyonluk olacağını söyledi. Bu galibiyeti bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen başta Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e ve taraftarımıza armağan ediyoruz. Dedi
Kulüp Başkanı Ömer Bilici ise bu galibiyetten dolayı Teknik heyeti ve futbolcuları kutlarken, futbolculara baklava ikram ederek her haftamız böyle olsun. Dedi.