Kemer Belediye Bayanlar Liginde Farklı Mağlup Oldu

Türkiye 3. Lig Kadınlar Liginde mücadele eden Kemer Belediye Spor Bayan Futbol takımı kendi evinde Ankara Metropol Sporu ağırladı.
Maçı şeref Türbininden Kulübün Onursal ve Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül ile birlikte izledi.
Yeni Kurulan ve ilk defa resmi bir maça çıkan Kemer Belediye Spor eksik kadrosuna rağmen sahada iyi mücadele ederken grubun iddialı ekiplerinden Ankara Metropol Spora 11-1 Mağlup oldu.
Antalya bölgesinden, Serdar Soydan, Betül Kaya ve Berna Kanat Hakem üçlüsünün yönettiği maçta Kemer Belediye Sporun şeref sayısını 60. Dakikada Tuğba Tunç kaydederken, rakip Metropol Sporun gollerini, 5. Dakikada, Gülbahar, 10. Dakikada Ayça, 20 Dakikada Ebru, 22 Dakikada Gülbahar, 26 Dakikada Sevde, 28. Dakikada Ebru, 35. Dakikada Melek, 58. Dakikada Ayça, 63 dakikada, Aysu, 70. Dakikada Esra ve 80. Dakikada Gülcan kaydetti.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte ev sahibi takım Kemer Belediye Spor Bayan futbol takımı Rakip Metropol sporlu futbolcuları kutlayarak sahadan uğurlarken türbinlerden her iki takım da büyük alkış aldı.
Maçtan sonra takımın teknik sorumlusu Fatma İrban futbolcularını teselli ederek üzülmeyin daha ilk sınavınız inşallah ileri ki günlerde daha iyi oluruz. Dedi