KEMER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI EMİN GÜL, ÇAMYUVA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Çamyuva Mahallesi'nde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Çamyuva mahallesindeki İstiklal Caddesindeki yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını denetledi.
Başkan Yardımcısı Emin Gül, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer'e yaptığı hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Belediye olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Çamyuva mahallemize yıllardır yapılamayan hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. İstiklal Caddesindeki çalışmaları da en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız." diye konuştu.
Başkan Yardımcısı Gül, daha sonra Çamyuva mahallesindeki yapımı devam eden diğer çalışmalar hakkında da bilgi aldı.