Kemer 20 Ülkede 25 Fuarda Tanıtılacak

Türkiye ile Rusya arasında devam eden krizden Kemer turizminin etkilenmemesi için turizm teşvik projesine imza atan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bir taraftan da Belediyenin katılacağı fuar takvimini açıkladı.
Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizden, Kemer turizminin etkilenmemesi için fuar takvimine yeni ülkelerin eklendiğini ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesinin 2016 turizm sezonu için 20 ülkede, 25 fuar katılımıyla kemer'in tanıtılacağını söyledi. Kemer'in olumsuz krizden etkilenmemesi için tüm çalışmanın yapıldığını ifade eden Başkan Gül, "Tanıtım çalışmaları çerçevesinde başta Almanya'da yapılan fuarlar olmak üzere, Polonya, İngiltere, Letonya, Estonya, Moldova, Belarus, ve Avusturya gibi tatil için Türkiye'yi seçen ülkelerden oluşan 20 ülkede 25 fuara katılarak, Kemer'de yeni turist profilinin oluşmasında çalışma yapmış olacağız" dedi. Fuarlarda kurulan Kemer Belediyesi stantlarında ilçenin doğal güzellikleri yanı sıra, tatil kampanyaları ve tarihi katılımcılara tanıtılacak.