Kemer 1. Veteran Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Bayanlarda Kemer Belediyesi Birinci olurken Erkeklerde +35 Urla Veteran +45 İse Rusya Spartak Takımı birinci oldu.

Antalya da ilk kez düzenlenen ve Kemer Belediyesinin ana sponsorluğunda gerçekleşen 1. Kemer Veteran Basketbol Turnuvası bu gün Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçları ile sona erdi.
Turnuvada Rusya ve Hollanda’nın da aralarında bulunduğu, 8 kadın ve 15 erkek 35 yaş üstü 23 basketbol takımı yer aldı. Bursa, İstanbul, Marmaris, Lüleburgaz, Sivas ve Antalya gibi Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlar arasında, Kemer Belediyesi Veteran Kadın Basketbol Takımı Bayanlar Şampiyonu oldu.
Takımların kupa ve madalyalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Komitede görevli hakemler ve Kulüp temsilcileri takdim etti.
Kapanış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; katılan tüm takımlara teşekkür ederek; önümüzdeki yıllarda daha çok takımın katılımı ile bu turnuvayı tekrar Kemer’de düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Turnuvada emeği geçen Hakem, Sağlık ekibine ve otel yöneticilerine de teşekkür eden Başkan Gül, turnuvanın canlı yayın olarak verilmesi de Kemer'imizin tanıtımı açından ayrı bir önem arz ettiğini sözlerine ekledi.
DERECEYE GİREN TAKIMLAR
Bayanlarda, Kemer Belediyesi Birinci, Spartak Rusya İkinci ve BASK İstanbul Üçüncü oldu.
Erkekler +35 Urla Veteran Birinci, Tolkar Karşıyaka İkinci ve Bursa Spor Üçüncü oldu.
ERKEKLER +45 Rusya Spartak Birinci, Hollanda İkinci ve Bursa Veteran Üçüncü oldu.
Kadınlarda 3 Lük sayı yarışmasında Diğdem Deyrin (Smyrna İzmir) birinci, Erkeklerde ise Turabi Genç (Urla) birinci oldu.
Turnuvanın En Değerli Kadın Oyuncusu Kemer Belediyesinden Natalya Uyanık olurken Erkeklerde Rusya Sportak takımından Vagapov Khulit oldu.