Kaymakam Feslihan’dan Başkan Gül’e Veda Ziyareti

Mülkiye Müfettişliğine atanan Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e veda ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Gül, Feslihan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek veda etti.

Mustafa Cihad Feslihan, Başkan Mustafa Gül’e Kemer için birlikte yaptıkları uyumlu çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Feslihan’ın Kemer’e önemli hizmetler verdiğini vurgulayan Başkan Gül ise, “Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Kaymakamımız Mustafa Cihad Feslihan’a buruk veda ediyorum. Uyum içinde çalıştığımız Sayın Feslihan Kemerlilerin gönüllerinde yer etmiştir. Ben ve hemşerilerim onu hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

2 1 (2)