Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül başkanlığında Ömer Halis Demir Meclis Salonunda yapıldı.
Toplantı öncesi yaptığı açılış konuşmasında Başkan Gül, "Meclisimizin alacağı kararların Kemer'imize hayırlı olmasını dilerim" Dedi
Gündemin ikinci maddesi olan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerin okunması ile devam edildi.
Gündemin 3. Maddesinde yer alan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün görev ve çalışma yönetmeliğinde teşkilat yapısında yapılacak değişiklik oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 4. Maddesinde yer alan Turizm Komisyonu raporuna istinaden Belediyenin 2017 yılı içerisinde katılacağı yurtdışı turizm fuarların belirlenmesi ve yurtdışı izni konusu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 5.maddesinde yer alan, Türkiye Rusya Turizm ilişkilerinde 2017 yılında beklenen gelişmelere katkı sağlamak amacı ile Moskova’da düzenlenen ikili görüşmeler adı altında ki programa katılmak üzere Belediye Başkanına yurtdışı izninin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 6. maddesinde yer alan, Belediyemiz Norm kadrosunda yapılacak olan kadro iptal- ihdası oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 7. maddesinde yer alan, Kemer Aslanbucak Mahallesi otogar yanında imar planına göre pazar yeri olarak ayrılan alana pazar kurulması konusunda Plan ve Bütçe Komisyonunun almış olduğu rapor oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 8. maddesinde yer alan, Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 9. maddesinde yer alan, Belediyenin 2017 yılı gelir Tarifesinin 35.maddesinde yer alan İlk Asansör Tescil onay ücreti uygulamasının, Kasım 2016 tarihi itibari ile başlatılması konusu oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 10. maddesinde yer alan, Antalya Kemer Beycik 115 ada 02 parsel ve çevresi uygulama imar planı değişikliği oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 11. maddesinde yer alan, Belediyenin Sosyal Hizmet ve Yardım Yönetmeliği oy çokluğu ile kabul edildi.
Bir sonraki meclis toplantısının tarihinin belirlenmesinin ardından meclis dağıldı.
Bir sonraki meclis toplantısı 2 Aralık Cuma saat 14.30 olarak belirlendi.