Kardeş Şehirde Dev Anlaşma

Rusya'nın Saint Petersburg'a bağlı Krasnogvardeysky şehrinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Krasnogvardeysky Belediye Başkanı Vladimir Vitaliyeviç ile dev bir anlaşma sağladı. Mevkidaşı Vitaliyeviç ile Eğitim, Spor, Sağlık ve Turizm alanında yaptığı görüşmelerden olumlu notlar alan Başkan Gül, en kısa zamanda bu alanlarda Krasnogvardeysky Belediyesi ile sözleşme imzalanacağının müjdesini verdi.

Bir taraftan 2016 Turizm sezonu için fuar takvimini genişleten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, diğer yandan da kardeş şehirlerde Kemer'in geleceğine yön verecek görüşmeleri sonuçlandırıyor. Görüşmeler için gittiği aynı zamanda kardeş şehir belediyesi olan Rusya Saint Petersburg'a bağlı Krasnogvardeysky'de yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Gül, burada boks müsabakasına katıldıktan sonra Krasnogvardeysky'nin Belediye Başkanı Vladimir Vitaliyeviç 'in de ağır misafiri oldu. Eğitim, Spor, Sağlık ve Turizm alanında görüşmeler yapan Başkan Gül ve mevkidaşı Vitaliyeviç, 2016 turizm sezonu için çok önemli çalışmalara imza atacaklarının açıklamasını yaptılar. Kemer Belediyesi ile Krasnogvardeysky belediyesi arasında önümüzdeki günlerde Eğitim, Spor, Sağlık ve Turizm alanında birlikte çalışma protokolü imzalanacak.