Karataş Caddesi de Asfalt Yola Kavuştu

Kemer Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden merkez diğer mahallelerde devam ederken bir taraftan da imar geçmeyen kış aylarında sorun yaşayan yolları da yapmaya devam ediyor.
Kemer Belediyesi bir süre önce yapımını başlattığı Kuzdere Mahallesi Karataş Caddesindeki sıcak asfalt çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların kullanımına açıldı.
Kuzdere Mahallesi 1,5 Kilometrelik Asfalt çalışması Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bitirilerek yol hizmete açıldı. Karataş Caddesinde incelemelerde bulunan Başkan Yardımcısı Ahmet Can, bölgede sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirterek, Kuzdere Mahallesi Karataş Caddesi sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Verdikleri tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Vekili Can, “ kış aylarında çok sorun yaşayan ve vatandaşlarımızın sıkıntı yaşadıkları yolu yapımını tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Şükürler olsun insanımızı tozdan çamurdan kurtarmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.