Karadere Temizlendi

Turizmin gözbebeği Kemer ilçesini tertemiz yapmak için canla başla çalışan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin merkezinden geçen Karadere’yi de çöplerden arındırdı.

Yaz aylarında nüfusunun kat kat üstünde turist ağırlayan Kemer ilçesinde yüksek sezonda temizlik işleri de daha yoğunlaşıyor. Gece gündüz çalışan Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakların yanı sıra ilçelerdeki su kanalları ve dereleri de temizliyor.

Ekipler, Kemer’in ilçe merkezinden geçen Karadere’de geniş kapsamlı bir temizlik çalışmasına başladı. İlk etapta derenin Kuğulu Park ile Atatürk Caddesi arasındaki kısmı temizlendi. Dereden çok çeşitli atıklar çıkarıldı. Karadere’deki temizlik çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.