KAÇAK YAPILAŞMAYA TAVİZ YOK

KAÇAK YAPILAŞMAYA TAVİZ YOK

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla Kemer’deki kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor.

Göreve geldiği günden itibaren Kemer’deki kaçak yapılara göz açtırmamaya devam eden Başkanımız Topaloğlu, kaçak yapı yapan hiç kimseye taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.

Belediye ekiplerimiz, nesli tükenme tehlikesi altında olan caretta carettaların yuvalanma alanı olan ve Türkiye’nin en iyi plajları arasında gösterilen Çıralı’da tespit edilen kaçak yapıların yıkımına devam ediyor.

Başkanımız Topaloğlu, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de yapılan kaçak yapıların kaliteyi düşürdüğünü ve bunun önüne geçmek için durmadan çalıştıklarını söyledi.

Tespit edilen bütün kaçak yapıların yıkımına son hızla devam ettiklerini ifade eden Başkanımız Topaloğlu, vatandaşlardan kaçak yapı yapmamalarını isteyerek, yapanlara karşı da asla göz yummayacaklarını vurguladı.