İstanbul ve Kayseri’de Şehitlerimiz İçin Mevlit Okutuldu

Kemer Belediyesi İstanbul ve Kayseri’deki bombalı saldırılarda şehit olanlar için mevlit okuttu.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; “Bu aziz vatan için, şehit olacak milyonlarca insan var. Bu hainler asla ve asla başaramayacaklar. Bu millete asla diz çöktüremeyecektir. Biz birbirimize daha sıkı sarıldıkça, birbirimizi daha fazla sevdikçe bu hainler asla ve asla başaramayacaklardır” dedi

Antalya’nın Kemer ilçesi Kemer Belediyesi tarafından bir hafta arayla İstanbul ve Kayseri’de gerçekleştirilen bombalı saldırılarda şehit olan güvenlik güçleri ve sivil vatandaşların aziz ruhları için Kemer Aslanbucak Kemer Belediyesi Kapalı Pazar yerinde mevlit okutuldu davetlilere yemek ikram edildi.
Verilen Mevlit Programına Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can ve Kemal Yüksel, Meclis Üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş çeşitli sivil toplum kuruluşları, şehit ve gazi aileleri katılımıyla mevlit okutuldu.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; İstanbul ve Kayseri’de hain ve alçakça gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak bu saldırıların birlik ve beraberliğimize vurulmak istenen bir darbe olduğunun altını çizdi. Şairin dediği gibi ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır’ bu topraklar bu aziz milletin vatanıdır. Bu aziz vatan için, şehit olacak milyonlarca insan var. Bu hainler asla ve asla başaramayacaklar. Bu millete asla diz çöktüremeyecektir. Biz birbirimize daha sıkı sarıldıkça, birbirimizi daha fazla sevdikçe bu hainler asla ve asla başaramayacaklardır.
"Ne Mutlu Türk'üm diyene".
Bu okuttuğumuz mevliti Allah Kabul etsin, Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yaralılara acil şifalar ailelerine sabırlar dilerim. Dedi