İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine 153 Bisiklet

Kemer Belediyesinin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” Kemer İmam Hatip Ortaokulunda devam etti.
Kemer Belediyesi tarafından Kemer İmam Hatip Ortaokuluna dağıtılan153 adet bisiklet ile bu güne kadar 1078 öğrenciye sağlıklı yaşam ve sporu destek için bisiklet dağıtıldı.
İmam Hatip Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Vekili Recep Yılmaz, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel Semih Top, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arif Yiğit; "Sayın Belediye Başkanımızın gerek öğretmenlere gerekse öğrencilerimize ne kadar değer verdiğini hepimiz biliyoruz . Başkanımızın okullara vermiş olduğu desteği sosyal medyada paylaştığımız zaman “Kemer’de böyle bir şey mi varmış” diye şaşkınlık yaratıyor ve buda bizim için övünülecek bir durum. Okulumuzun her türlü ihtiyacına cevap veren başta Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ederim." diyerek, Başkan Mustafa Gül’ün her zaman İmam Hatip Okulunun yanında olduğunu ve İmam Hatip Okuluna diğer okullarla eşit seviyede yardım yapıldığını ifade etti.
Yaptığı konuşmada; Kemer Belediyesinin sosyal belediyecilik kapsamındaki projelerinden biri olan “ 6-7-8. sınıf öğrencilerine Bisiklet Dağıtımı” nın sonuna gelindiğini bildiren Başkan Mustafa Gül, konuşmasına " Öncelikle Kemer'in Şehidini rahmetle anıyor ve ailesine sabırlar diliyorum. Şehidimizin geride bıraktığı ailesi artık bizim ailemizdir. Onlar burada yaşadığı sürece de biz Kemer Belediyesi olarak acılı aileye destek vereceğiz." diye başladı.Dağıtılan bisikletlerin gençlere ve insana yatırım olduğunu ifade ederek "Siz değerli gençlere hediye ettiğimiz bisikletler hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde binmenizi temenni ederim." diyerek sözlerini tamamladı.