HİNTLİ HEYKELTRAŞDAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Hint asıllı Rusya vatandaşı heykeltraş Hemendra Chavdhary, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Başkanımız Topaloğlu, ziyarette yaptığı konuşmasında, nazik ziyaretleri için heykeltraş Chavdhary’ye teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun Kemer halkının hizmetine kazandırdığı Mustafa Ertuğrul Aker Parkına (Olbia) at heykeli yapan heykeltraş Chavdhary’ye ayrıca teşekkür ederek, “Kemer halkı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kemer’in eski görüntülerini değiştirerek daha modern bir hale dönüştürüyoruz. İlçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha güzel bir Kemer yaşatmaya çalışıyoruz. Halkımıza kazandırdığımız Mustafa Ertuğrul Aker Parkına çok güzel bir at heykeli yapan heykeltraş Hemendra Chavdhary’nin eline ve emeğine sağlık.” diye konuştu.

Heykeltraş Chavdhary ise Kemer’i çok sevdiklerini ve Kemer’de mutlu olduklarını belirterek, “Kemer’de yaşayan birisi olarak buraya farklı şeyler kazandırmak istiyorum. Dünyanın gözbebeği Kemer’e bir şeyler kazandırmak beni mutlu ediyor. Daha fazla neler kazandırabilirim diye çalışmaya devam edeceğim. Desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, çocuk, çizgiler ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ağaç, açık hava ve doğa