HER ŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

69743888_1200499380137974_719998391832018944_o_1200499376804641

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun eğitime ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olarak, ortaöğretime kadar olan bütün öğrencilere kırtasiye yardımı yapılıyor.

Öğrencilerin kırtasiye malzemeleri, ilçe genelinde kırtasiye malzemesi satan kırtasiyelerden eşit şekilde malzeme temin edildikten sonra sınıflara dağıtımı yapılmaya başlandı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin okul ihtiyaçları konusunda ailelere bir nebze olsun yardımcı olan Başkanımız Topaloğlu, “Söz verdiğimiz gibi öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bizzat okul yönetimleri tarafından belirlenen kırtasiye malzemeleri, okullarımıza dağıtılmaya başlandı. Öğrencilerimiz, eğitim ve öğretim yılı başladığında sınıflarda kendi sıralarının üzerinde kırtasiye ihtiyaçlarını bulacaklar. Her şey öğrencilerimiz için. Onlar bizim geleceğimiz.” diye konuştu.

Ayrıca Başkanımız Toplaoğlu’nun daha önceki açıklamalarında da söylediği gibi lise öğrencileri ücretsiz taşınacak, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine de burs imkanı sağlanacak.

Öte yandan belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde bulunan okulların bahçelerinde temizlik çalışması yaparak, öğrencilere daha temiz ortamda eğitim almaları için çalışıyor.