HAYIRSEVER ŞİRKETTEN BELEDİYEMİZE ARAÇ BAĞIŞI

104288939_1462825893905320_6121934978472714493_o (1)

HAYIRSEVER ŞİRKETTEN BELEDİYEMİZE ARAÇ BAĞIŞI

Sönmez Gayrimenkul Yatırımları ve Yönetimi A.Ş yetkilileri, Kemer Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet Audi A6 marka şartsız araç bağışı yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, belediyemizin geçmiş dönem borçlarından ve bu dönem yapılan yatırımlardan dolayı tasarrufta olduğunu belirterek, araç bağışında bulunan şirket yetkililerine teşekkür etti.

Başkanımız Topaloğlu, “Belediyemize şartsız araç bağışı yapan hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyoruz. Sonuçta bu araç Kemer Belediyesinin. Kararı zaten mecliste aldık. Bağış yapılan bu araç belediyemizin hizmetlerinde kullanılacak. Plakası Kemer’in ilk plakası olan 07 K 0001 olacaktır. Araç bağışında bulunan hayırsever vatandaşımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Kemerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.