HALKIMIZIN KULLANIMINA YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, bitki, ayakkabılar, bulut, açık hava ve doğa

HALKIMIZIN KULLANIMINA YENİ YOLLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer halkına en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana yıllardır yapılmayan yolları tek tek yapmak ve onarmak için kolları sıvayan Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, Göynük Mahallesi’nde yeni yollar açarak halkın kullanımına sunmaya devam ediyor.

Göynük Mahallesi 3093 sokakta Başkanımız Topaloğlu’nun talimatıyla başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, 10 metre genişliğindeki ve 100 metre uzunluğundaki yolda kaldırım yapım işlerini de tamamlayarak en kısa sürede halkımızın kullanımına açmayı planlıyor.

‘Olacaksa en iyisi olsun’ düşüncesini her zaman yaşatmayı amaçlayan Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “İşimizi severek yapıyoruz. Halkımız bize güvendi ve bu güveni boşa çıkamayacağız. İlçemizdeki her mahallemize büyük önem veriyoruz. Yıllardır açılmayan ve tamiri yapılmayan bozuk yolları yapmaya devam ediyoruz. Halkımıza yaptığımız hizmetlerimiz artarak devam edecek. Bizi izlemeye devam edin.” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: ev, bitki, ağaç, gökyüzü, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, açık hava, şunu diyen bir yazı 'JCB'