HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

1HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren hiç durmadan Kemer halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkının içler acısı halini ortadan kaldıran ve hemen çalışmalara başlayan Başkanımız Topaloğlu ve belediye ekiplerimiz, park içerisinde yeniden düzenleme çalışmaları yaptı.

Halkımıza bir yeşil alan daha kazandırmanın haklı gururu ile çalışan Başkanımız Topaloğlu, belediye ekiplerimize verdiği talimatla park içerisindeki sosyal donatı alanlarının yapım işlemlerini tamamlandı.

Plaj alanında güneş şemsiyeleri, pergole yapımı, aydınlatma çalışmaları, büfe, tuvaletler, soyunma kabinleri, yürüyüş yolları ve duş yerleri ile plaj düzenleme çalışmaları da tamamlandı.
Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için durmadan çalışan belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.