Güreşçi Gürkan Balcı'ya Ödül Üstüne Ödül

654'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Büyük Boyda 3'üncü olan Kemer Belediyespor Güreşçisi Gürkan Balcı, Başkan Mustafa Gül tarafından ödüllendirildi.Kemer Belediyespor kulübü tarafından sigortası yapılıp aylık maaşa bağlanan Gürkan Balcı'nın diğer bir ödülü ise 5 bin TL oldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, her branşta başarı elde eden öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Antalya Genelinde İlköğretim sınavında başarı elde eden öğrenci ve sonrasında Fiatball turnuvasında dereceye giren öğrenciye telefon hediye eden Başkan Mustafa Gül, bu kez Kemer Belediyespor Güreşçisi Gürkan Balcı'yı ödüllendirdi. 654'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Deste Büyük Boy'da 3'üncü olan ve Küçük Orta Küçük Boy'da güreşmeye hak kazanan Gürkan Balcı'yı sigortalı yaptırıp aylık maaşa bağlatan Başkan Gül, ayrıca Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Bilici'yle birlikte, güreşçiye 5 Bin TL ödül verdi. Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Bilici ve Antrenör Uçar Dede ile birlikte Başkan Gül'ü makamında ziyaret eden Gürkan Balcı, Güreşlerde Kemer'i daha güzel dereceyle temsil edeceğim diyerek, ödülden dolayı Başkan Gül'e teşekkür ederken, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, "Kemer Belediyesi olarak ata sporumuz olan güreşleri yaşatmamız, güreşçilerimizi ise desteklememiz gerekiyor" deyip, Gürkan Balcı'ya başarılarının devamını diledi.