Gül Çifti Tekirovalı Kadınlarla Buluştu

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, Tekirovalı kadınların sahilde düzenlediği kahvaltıya konuk oldu. Gül çifti kadınlar tarafından sıcak bir ilgi ile karşılandı. Bu arada CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara da kahvaltıya katılarak kadınlara sürpriz yaptı.
Tekirovalı kadınlar, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ü kahvaltıda ağırladı. Tekirova Yıldırım Kamping’te düzenlenen kahvaltıda kadınlar tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Gül çifti kadınlarla tek tek kucaklaşarak sohbet ettiler.
“TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”
Kemer Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetlerini takdirle takip ettiklerini kaydeden kadınlar, özellikle 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ve bin 200 Kemerli kadının katıldığı Anıtkabir ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ve Anneler Günü’nde gerçekleştirilecek ve yine kadınların götürüleceği Çanakkale gezisinin de çok yerinde bir hizmet olacağını vurguladılar..
“HİZMET ETMEKTEN MUTLUYUZ”
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de, kadınlara hizmet etmekten çok mutlu olduğunu kaydederek, “Bir araya geldikçe bağımız kuvvetlenir, sohbet eder, sorunlarımızı daha iyi tespit ederiz. Bazen mesafeli kalıyoruz. Bu buluşmalarda bunu aşmış oluruz” dedi. Kahvaltı etkinliğine Başkan Gül’ün ve eşinin yanı sıra Başkan Yardımcıları Nuray Minta, Kemal Yüksel ve Meclis Üyesi Recep Yılmaz da katıldı.
“KADINLAR BİZİ ADAM EDECEK”
Kahvaltının sürpriz konuğu ise CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara oldu. Kumluca’daki bir toplantıya katılmak üzere yoldan geçtiğini ve etkinliği öğrenince özellikle geldiğini kaydeden Kara, “Siyasette kadınlara önemli bir görev düşüyor. Şimdi baskıcı bir rejim ile özgürlük arasında bir seçim yapacağız. Siz hayırlı olanı seçin. Çünkü kadınlar bizi adam edecek” diye konuştu.