Göynük’te uluslararası turnuva

Göynük’te uluslararası turnuvaDSC_5619

Kemer ilçesi uluslararası bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapıyor. 10 ülkeden 600 sporcunun katılacağı Uluslararası Zafer Turnuvası, 11-14 Nisan tarihlerinde Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yıldız kızlar ile grekoromen ve serbest stil yıldız erkekler güreş kategorilerinde 10 ülkeden 600 sporcunun katılacağı Uluslararası Zafer Turnuvası, 11-14 Nisan tarihlerinde Göynük Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek turnuvanın açılışına davet etti. Böyle uluslararası bir turnuvaya Kemer’de ev sahipliği yapmaktan onur duyacaklarını kaydeden Topaloğlu, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi

Ziyarette Federasyon Genel Sekreteri Yılmaz, Başkan Topaloğlu’na milli takım eşofmanı hediye etti.

DSC_5619 DSC_5615 DSC_5607