Gönüllü Turizm Elçileri

Almanya’dan gelen 8 üniversite öğrencisi, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla ilçedeki çeşitli okulları, turistik yerleri ve resmi kurumları ziyaret ediyor. İlk olarak Başkan Gül’ü ziyaret eden öğrenciler organizasyona katkıları için teşekkür ettiler.

Almanya Bochum Üniversitesi Evangelische Hochschule Sosyal Bilimler Bölümü’nden 8 öğrenci, koordinatörleri Dr. İsmet Yılmaz ve Sosyal Hizmet Uzmanı Bekir Akla ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ettiler.

Kemer’deki çeşitli okulları, tarihi ve turistik yerleri ve sosyal hizmet kurumlarını ziyaret edecek olan grup, Başkan Gül’e organizasyona desteği için teşekkür ettiler. Alman öğrencilere başarılar dileyen Gül, “Cennet Kemerimize hoş geldiniz. Belediyemiz ve Kemerli hemşehrilerimiz burada sizi en iyi şekilde ağırlayacaktır. İlçemizdeki ziyaretlerinizde edindiğimiz izlenimleri anlatarak gönüllü turizm elçilerimiz olacaksınız. Gezinizin verimli geçmesini diliyorum” diye konuştu.