GENÇLİK MECLİSİMİZ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

GENÇLİK MECLİSİMİZ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar’ın açılış konuşması ile belediye Gençlik Meclisimiz ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediyemiz Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, Gençlik Meclisi Başkanı Tufan Telemen ve Başkanlık Divanı üyeleri katılım sağladı.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında Gençlik Meclisi üyelerinin hazırlamış olduğu projelerin sunumu ve meclis oylaması yapıldı. Oylanan ve kabul edilen projelerin bir sonraki belediye meclis toplantısında gündeme getirileceği konusunda bilgi verildi.

Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar, Meclis Üyesi gençlere yönelik yaptığı konuşmasında; Okumaya gönül vermiş, bilinçli ve geleceğe yönelik projeler üzerinde çalışmalar yapan gençlerin her türlü destekçisi olacaklarını belirterek, başarıların devamını diledi.

Bir sonraki Gençlik Meclis toplantısının 9 Ağustos günü yapılması kararlaştırıldı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa, ofis ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan