GENÇLERE SAHİP ÇIKIYORUZ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

GENÇLERE SAHİP ÇIKIYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu öncülüğünde belediyemiz Gençlik Meclisi, ilçemizde uyuşturucu kullanan gençleri geri kazanmak için proje başlattı.

Belediyemiz Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, belediyemiz Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber, Gençlik Meclisi Başkanı Tufan Telemen, ilçemizdeki muhtarlar ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda, Kemer’de uyuşturucu veya diğer kötü alışkanlıklar edinen gençleri topluma kazandırabilmek ve kötü alışkanlıklarından kurtulabilmeleri için çalışma başlatılacağı belirtildi.

Kötü alışkanlığı olan gençlere daha kolay ulaşabilmek amacıyla muhtarlarla iş birliği içerisinde yapılacak olan çalışmalarda akran danışmanlığı üzerine bir proje geliştirilecek.
Gençlik Meclisinde bulunan gençlerle ailelere ulaşılarak kötü alışkanlığı olan gençlerin özgüvenlerini tekrardan kazandırmak ve eksiklerini gidermeye çalışılacak.

Özellikle metruk binalarda uyuşturucu kullanan gençlerin tespit edilerek ailelerine de ulaşılacak ve gerekli destek sağlanacak.

Gençlerle sosyal aktivitelere daha fazla ağırlık verilecek ve topluma kazandırılması kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Toplantıda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Asım Yıldırım ve ile Sağlık İşleri Müdürümüz Özden Biber, gençlere destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, oturma odası, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan