GENÇ YAZAR EKER’DEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

88023765_1370855719769005_7599972375760732160_o

GENÇ YAZAR EKER’DEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Özgüven Koleji’nde son sınıfta okuyan Doğa Eker, yazdığı kitabını Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na hediye etti.

5 yıl önce Türkiye’yi gezerek, ‘Türkiye’de Genç Kız ve Kadın Olmak’ isimli bir kitap yazan genç yazar Eker, kitabının içeriği hakkında Başkanımız Topaloğlu’na bilgiler verdi.

Eker, kitabı, Türkiye’de genç kızlar ve kadınlar ile ilgili edindiği bilgileri insanlara aktarabilmek için yazdığını kaydetti.

Çocukların ve gençlerin de bazı konularda karar verebilme yetkisinin olmasını isteyen Eker, çocuk meclisi oluşturmak istediğini belirterek, Başkanımız Topaloğlu’ndan destek istedi.

Başkanımız Topaloğlu, Eker’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Gençlere her zaman kapımız açıktır. Onların fikirlerine önem gösteriyoruz. Yazdığı kitabı çok başarılı buldum. Kendisini tebrik ediyorum. Doğa kızımız bize çocuk meclisi oluşturmak istediğini söyledi. Biz de memnuniyetle karşıladık. Meclis toplantımızda bunu gündeme alacağız.” diye konuştu.