GELENEKSEL KUŞAK GÜREŞİ SPORCULARINDAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

69625790_1206679402853305_3677730592339787776_o_1206679399519972

GELENEKSEL KUŞAK GÜREŞİ SPORCULARINDAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Geleneksel Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Zonguldak’ta 21-22 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Geleneksel Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Kemer Halk Eğitim Kulübü sporcular, Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Başkanımız Topaloğlu, dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve belediye olarak genç sporculara her zaman destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Şampiyonada, kendi kategorilerinde dereceye giren Aysel Yalın Türkiye şampiyonu, Eda Nur Gökkılıç Türkiye ikincisi, Selma Ahmedov Türkiye ikincisi ve kadınlar kategorisinde takım olarak şampiyon olan sporcular, kandıkları kupayı Başkanımız Topaloğlu’na hediye etti.
Ayrıca, 27-28 Ağustos tarihlerinde Uluslararası Judo Turnuvası’nda Hiranur Ülger birinci, Selma Ahmedov ikinci, Asya Sude Yalın üçüncü, Eda Nur Gökkılıç üçüncü oldu.

Ziyarette, Geleneksel Spor Dalları İl Temsilcisi Reyhan Yentür ve Antrenör Zehra Aslan, Başkanımız Topaloğlu’na verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.