Fen İşleri ekiplerimiz, daha modern bir Kemer için çalışıyor

67492597_1180035925517653_2344453193246703616_o_1180035922184320Fen İşleri ekiplerimiz, daha modern bir Kemer için çalışıyor

Başkanımız Topaloğlu:
“Kemer’imizi daha modern bir hale getirmek için tüm kadromuzla tam kapasite çalışıyoruz.”

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Kemer merkez ve mahallelerinde yaptığı çalışmalar devam ediyor.
Ekiplerimiz, Beldibi Mahallesi’nde 4023. sokakta dere ıslah çalışmaları ve sazlık temizliği yaparak kötü kokulardan ve görüntülerden mahalleyi arındırıyor.
Onno Tunç Caddesi Kaymakamlık Kavşağı’nda kaldırım, yağmur suyu ve refüj çalışmalarına son hızıyla devam eden ekiplerimiz, Göynük Mahallesi’nde de, Fen Lisesi arkası 23 metrelik yol, kaldırım, yağmur suyu çalışmalarına ve jandarma asayiş noktasında tamirat işlerine devam ediyor.
Ekiplerimiz, Beycik Mahallesi’nde kadastral yolların kilitli taş, Tavukkıran Deresi’nde berde beton yapımına hızla devam ediyor.

Yollar asfaltlanıyor

Kemer’de vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için canla başla çalışan Fen İşleri ekiplerimiz, Kemer’deki bozuk yolların yapımı ve asfaltlama çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimizin, Kesme Boğazı ile yayla yolu ve Müftülük önünde asfaltlama çalışmaları da devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha düzgün bir yola kavuşacak olan Kemer halkı, istedikleri yerlere daha rahat ulaşım sağlama imkanı elde edecek.

Yaya öncelikli kent Kemer

Yaklaşık 6 yıl önce Antalya Valiliği ile İl emniyet Müdürlüğü tarafından Kemer’de yürütülen “Yaya Önceliğini ve Güvenliğini Sağlamak İçin Yaşam Boyu Öğrenme Projesi” kapsamında, Liman Caddesinin çıkış bölümünün pilot bölge olarak seçilmesinin ardından, Fen İşleri ekiplerimiz, yaya geçitlerinde boyama işlemleri yapıyor.
Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, yaya önceliğinin olduğu yerlerde yaya geçitlerinin boyanmasına hız kesmeden devam eden ekiplerimiz, ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize de örnek olmaya çalışıyor.

Kındılçeşme’de sona geliniyor

Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı’nda belediyemize ait olan parselde yapımı devam eden mesire alanındaki sosyal tesislerin tamamlanmasına az bir süre kaldı.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından halkın daha rahat vakit geçirebileceği modern bir görünüme kavuşacak olan Kındılçeşme, eski kötü görüntüsünden de kurtulmuş olacak.

Topaloğlu: Tam kadro hızla çalışıyoruz

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, “Kemer’imizi daha modern bir hale getirmek için tüm kadromuzla tam kapasite çalışıyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek gece gündüz demeden çalışıyoruz. Beldibi’nden Çıralı’ya kadar ilçemizin tüm kaldırım, yol, refüj, alt yapı çalışmalarını tamamlayarak eksikliklerini gidereceğiz. “diye konuştu.