Esnafı Dolaştı, Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı

Geçtiğimiz günlerde Tekirova hizmet binasında halka buluşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bugün ise Göynük mahallesindeydi. İlk önce Göynük semt pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Gül, daha sonra Başkan Yardımcısı Semih Top’tan Göynük mahallesinde yapılan çalışmaların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Belediyenin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bir taraftan da hizmet binalarında vatandaşlarla buluşup, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Her cuma günü olduğu gibi bu hafta da Göynük mahallesinde olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilk önce Göynük semt pazarını ziyaret etti. Esnaflara ‘Hayırlı Kazançlar’ dileyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, çay sohbetiyle esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Göynük semt pazarından sonra hizmet binasına geçen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top’tan Göynük mahallesine yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.