ESKİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ EKONOMİYE KAZANDIRIYORUZ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

ESKİ ÇÖP KONTEYNERLERİNİ EKONOMİYE KAZANDIRIYORUZ

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, eskiyen çöp konteynerlerini ve çöp sepetlerini tamir ederek, belediyemizin ekonomisine katkı sağlıyor.

Konteynerlerin ve çöp sepetlerinin çürüyen kısımları kesilip yenilendikten sonra boyaları yapılıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, “Eskiyen ve çürüyen konteynerler ile çöp sepetlerini yeniliyoruz. Ekiplerimiz, atölyemizde hummalı ve titiz bir şekilde çalışıyor. Çalışmalar sırasında eskiyen ve bozulan malzemeler de geri dönüşüme tabi tutuluyor ve önemli bir tasarruf sağlamış oluyoruz. Geri dönüşüm fabrikası gibi çalışarak belediyemizin ekonomisine de katkı sağlamış oluyoruz.” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiFotoğraf açıklaması yok.Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişiGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan