El sanatları platformu projesi ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Belediyemiz Kültür Salonunda, meclis üyelerimiz Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan ve Mustafa Bilici’nin katılımlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda hazırlığı süren el sanatları platformu projesi ile ilgili katılımcılara bilgiler verildi.

Yapılan toplantıda Fen İşleri Müdürümüz Baki Yalın'da yapılan platformların elektrik aksamları ile ilgili detaylı bilgi verdi. Kemerin daha modern bir görünüm kazanmasının önemi ve halkımıza daha iyi hizmet bilinci ile hareket eden belediyemiz, eski platformun yerine, konum olarak daha uygun, modern görünen ve işlevsel olan el sanatları platformlarının tasarımı ile ilgili çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan